Ledverlichtingspecialist

Home / Ledverlichtingspecialist
lightsupply kantoorverlichting

Wanneer je op zoek bent naar een ledverlichtingspecialist, kun je hiervoor uitstekend bij Lightsupply terecht. In ons bedrijf werken verschillende lichtspecialisten samen om de meest professionele projectverlichting te realiseren. We zijn experts in het creëren van sfeer, maar letten bij onze ontwerpen ook goed op duurzaamheid. We gebruiken namelijk enkel ledverlichting van de meest hoogwaardige kwaliteit.

De ledverlichtingspecialist voor iedere onderneming

Als ledverlichtingspecialist zijn we in te schakelen voor uiteenlopende projecten. We ontwerpen de mooiste verlichtingsarmaturen voor bijvoorbeeld winkels, maar zijn ook voor kantoorverlichting in te zetten. Bovendien weten we als geen ander hoe we kunstwerken in de schijnwerpers moeten zetten. Daarom worden we ook regelmatig door museums en gemeenten gevraagd voor verlichtingsadvies en het maken van een lichtplan op maat. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten.

Neem contact met ons op

Wanneer je ons graag als ledverlichtingspecialist in wilt schakelen, dan kun je het beste contact met ons opnemen. We horen graag wat jouw wensen zijn en kijken vervolgens hoe we die wensen om kunnen zetten tot een prachtig resultaat. We geven niet alleen verlichtingsadvies, maar maken ook een lichtplan en voeren dit met de beste installateurs uit. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)88 666 8080, een e-mail te sturen naar info@lightsupply.nl of het contactformulier in te vullen.

Meer weten over onze lichtoplossingen?