Lichtplan maken

Wil je een lichtplan laten maken voor een passende projectverlichting in bijvoorbeeld je bedrijfspand? Lightsupply heeft de kennis en expertise voor het opstellen van een professioneel verlichtingsplan. Al meer dan tien jaar ontwerpen en realiseren wij verlichtingsoplossingen voor veel verschillende ruimtes. Ook binnen een bedrijf is er voor elke ruimte een passende verlichting in te richten. Uiteraard geven we je hierover graag deskundig advies.

Een lichtplan voor een duurzame verlichtingsoplossing

Sfeer en functionaliteit zijn natuurlijk heel belangrijk bij het maken van een lichtplan. Een goede verlichting is echter niet optimaal zonder een milieubewuste keuze. Daarom ontvang je bij ons niet alleen een uitgebreid verlichtingsplan, maar ook producten van hoge kwaliteit die een duurzame oplossing vormen. Wij gebruiken namelijk LED verlichting voor onze toepassingen, die energiezuinig is en een lange levensduur heeft. In iedere onderneming, van retailer tot multinational, wil men besparen op energiekosten. Dat maken wij mogelijk.

Verlichting in iedere situatie

Of je pand, bijvoorbeeld een winkel of kantoor, nu nieuw is of al een verlichtingsinstallatie heeft, Lightsupply stelt een verlichtingsplan op dat past bij de situatie. Dit doen wij in samenwerking met jou, zodat er een goede balans ontstaat tussen jouw voorkeuren en een gedegen advies. Bij een verlichtingsplan speelt ook innovatie een rol; wij leveren altijd de nieuwste producten die optimale duurzaamheid en de hoogste kwaliteit bieden. Zo weet je zeker dat je invulling geeft aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Neem contact op

Heb je vragen over het laten maken van een lichtplan of algemeen over onze producten en diensten? Of wil je meer weten over het maken van een lichtplan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar +31 (0)88 - 666 8080 of mail naar info@lightsupply.nl. Via ons contactformulier kun je ook je vraag aan ons kwijt.

Meer informatie
Vragen, advies of offerte?
© 2020  Lightsupply