Winkelverlichting

De verlichting van je winkel is het beste gerealiseerd met een complete aanpak. Hiervan profiteer je bij Lightsupply. Onze specialisten maken voor jouw winkelverlichting een lichtplan op maat en geven professioneel lichtadvies. Met de juiste winkelverlichting prijs je je producten goed aan, zet je etalages in de spotlights en zet je je winkel in zijn geheel op de kaart. Bovendien kun je bij ons altijd producten verwachten van de hoogste kwaliteit.

Duurzame verlichting in je winkel

Voor een winkelverlichting die past bij jouw thema en producten gebruiken we duurzame LED verlichting. LED verlichting kent namelijk een zeer lange levensduur en vraagt weinig energiekosten. Dit is uiteraard een voordeel wanneer je een grote winkel wilt verlichten en tegelijkertijd kosten wilt besparen.

Een lichtplan op maat

Wat willen we precies in je winkel uitlichten en in welke mate? Dat bepalen we in samenwerking met jou in ons lichtplan. In dit lichtplan ontwerpen we een projectverlichting die de relevante onderdelen in je winkel verlichten, van subtiel tot opvallend. Hierbij vinden we een goede balans tussen jouw wensen en ons advies. Verlichting op basis van jouw situatie.

LED verlichting voor iedere onderneming

Een goede winkelverlichting is essentieel, voor zowel grote als kleine ondernemingen. Een goede voorbereiding is net zo belangrijk, en daar zorgen wij voor. Al meer dan tien jaar richten wij ons op de meest innovatieve vormen van verlichting. Onze specialisten werken dagelijks samen aan de beste verlichtingsarmaturen. Heb je interesse in een sfeervolle, duurzame winkelverlichting en een flinke stap in de richting van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Of heb je vragen over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op. Bel naar +31 (0)88 - 666 8080, stuur een e-mail naar info@lightsupply.nl of vul het contactformulier in.
Vragen, advies of offerte?
© 2020  Lightsupply