Lichtadvies

Home / Lichtadvies

Gedegen lichtadvies in regio Den Bosch

Bij Lightsupply in Heteren nabij Den Bosch ontvang je professioneel lichtadvies voor elke soort projectverlichting. Wij geloven dat een goed geplande verlichting een belangrijk onderdeel is van het gehele ontwerp van een pand. Daarom richten wij ons volledig op ledverlichting, waarmee ontzettend veel mogelijk is, zowel voor commerciële als residentiële doeleinden. Ons lichtadvies is dus altijd aangepast aan jouw situatie.

Lichtadvies in regio Den Bosch op het gebied van vormgeving en functionaliteit

Licht moet niet alleen werken, het moet ook iets toevoegen aan het gehele ontwerp. Bij onze vestiging in Heteren, nabij Den Bosch, geven wij lichtadvies dat past bij jouw situatie en locatie. Met een duidelijk lichtplan realiseren wij alles gestructureerd en professioneel. Omdat wij gebruikmaken van ledverlichting, beschik je uiteindelijk over een verlichtingssysteem dat effectief en efficiënt omgaat met energie. Ook dit maakt ledverlichting ideaal voor projectverlichting; deze geeft invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Neem contact op met onze ervaren specialisten

Heb je interesse in een uitgebreid lichtadvies, zodat de levendigheid van jouw pand een flinke boost krijgt? Dan nemen wij graag kennis van jouw wensen en voorkeuren voor bijvoorbeeld je bedrijf of instelling. Al meer dan tien jaar hebben wij ervaring met diverse toepassingen met ledverlichting. Voor een plan op basis van jouw situatie bel je naar +31 (0)88 666 8080. Of mail naar info@lightsupply.nl. Via ons contactformulier kun je ons ook eenvoudig bereiken om een offerte aan te vragen of om je vragen te stellen.

Meer weten over onze lichtoplossingen?