Lichtplan

Home / Lichtplan

Een lichtplan voor jouw winkel in Nijmegen of omgeving

Heb je een lichtplan nodig voor een passende projectverlichting in bijvoorbeeld jouw winkel of kantoor in Nijmegen of Den Bosch? Lightsupply uit Heteren heeft de kennis en expertise voor het opstellen van een professioneel lichtplan. Al meer dan tien jaar ontwerpen en realiseren wij verlichtingsoplossingen voor veel verschillende ruimtes. Zo kunnen we een lichtplan maken voor jouw kantoor of winkel in bijvoorbeeld Nijmegen, Den Bosch of Arnhem, maar ook voor buitenverlichting van je pand. Uiteraard geven we je hierover ook graag deskundig advies.

Een duurzaam lichtplan voor jouw winkel of kantoor in Nijmegen, Den Bosch of elders

Zowel in Nijmegen als in Den Bosch en Arnhem zijn sfeer en functionaliteit natuurlijk heel belangrijk bij het maken van een lichtplan, ongeacht of dit voor een kantoor, een winkel of buitenverlichting is. Goede verlichting is echter niet optimaal zonder een milieubewuste keuze. Daarom ontvang je bij ons niet alleen een uitgebreid lichtplan voor jouw pand, maar ook verlichtingsproducten van hoogwaardige kwaliteit die een duurzame oplossing vormen. Wij gebruiken namelijk ledverlichting voor onze toepassingen, wat energiezuinig is en een lange levensduur heeft. In iedere onderneming, van retailer tot multinational, wil men besparen op energiekosten. Dat maken wij mogelijk!

lichtplan winkel licht

Verlichting in iedere situatie

Of je pand, bijvoorbeeld een winkel of kantoor, nu nieuw is of al een verlichtingsinstallatie heeft, Lightsupply uit Heteren stelt een lichtplan op dat past bij de situatie van jouw pand in regio Den Bosch en Nijmegen. Dit doen wij in samenwerking met jou, zodat er een goede balans ontstaat tussen jouw voorkeuren en een gedegen advies. Bij een lichtplan speelt ook innovatie een rol; wij leveren altijd de nieuwste producten die optimale duurzaamheid en de hoogste kwaliteit bieden. Zo weet je zeker dat je invulling geeft aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over het ontwikkelen van een lichtplan voor buitenverlichting of wil je meer weten over de producten en diensten die we voor je inzetten in Arnhem en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar +31 (0)88 666 8080 of stuur een e-mail naar info@lightsupply.nl. Via ons contactformulier kun je ook je vraag aan ons kwijt. Wij vertellen je dan graag hoe we een lichtplan voor buitenverlichting maken of hoe we je verder van dienst kunnen zijn in Arnhem of omgeving.

Meer weten over onze lichtoplossingen?