Onze merken

Home / Merken
lightsupply kantoorverlichting
Eerst was er licht. Nu is er ledverlichting. Bij Lightsupply bestrijken wij met onze oplossingen het volledige speelveld van de verlichtingsmarkt. Van industriële led-toepassingen tot in- en exterieurverlichting van hotels, kantoren en woningen. Dit doen we met diverse producten van uiteenlopende topmerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Flos designverlichting voor in jouw pand in Utrecht of omstreken? Hieronder omschrijven we welke producten we zoal gebruiken voor exterieurprojecten, industriële opdrachten en opdrachten in de retail.

Exterieur

Onder deze categorie vallen de straatverlichting, de floodlights en de courtyard lampen. Dit type lampen onderscheidt zich door het hoge rendement bij een zeer laag verbruik. Hierdoor is de investering snel terugverdiend.

Industrieel

Deze hoogwaardige lampen voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan lampen binnen een industriële omgeving. Met een hoog rendement en laag verbruik is de investering snel terugverdiend.

Retail

Led-tl is de vervanger van de standaard fluorescentie tl en de perfecte en energiezuinige oplossing voor een professionele uitlichting van kantoren, scholen, magazijnen, parkeergarages, portieken en andere functionele ruimtes. Door de gepatenteerde led-technologie wordt een zeer hoge lichtopbrengst bereikt. De behuizing is opgebouwd uit een aluminium achterzijde, die zorgt voor een perfecte koeling van de led’s. Te gebruiken in omgevingen met een temperatuur tussen -20º en 40ºC.

Meer weten over onze lichtoplossingen?