Onze merken

Home / Merken
lightsupply kantoorverlichting

Eerst was er licht. Nu is er ledverlichting. Bij Lightsupply bestrijken wij met onze oplossingen het volledige speelveld van de verlichtingsmarkt. Van industriële led-toepassingen tot in- en exterieurverlichting van hotels, kantoren en woningen. Dit doen we met diverse producten van uiteenlopende topmerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Flos designverlichting voor in jouw pand in Utrecht of omstreken? Hieronder omschrijven we welke producten we zoal gebruiken voor exterieurprojecten, industriële opdrachten en opdrachten in de retail.

Exterieur

Onder deze categorie vallen de straatverlichting, de floodlights en de courtyard lampen. Dit type lampen onderscheidt zich door het hoge rendement bij een zeer laag verbruik. Hierdoor is de investering snel terugverdiend.

Industrieel

Deze hoogwaardige lampen voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan lampen binnen een industriële omgeving. Met een hoog rendement en laag verbruik is de investering snel terugverdiend.

Retail

Led-tl is de vervanger van de standaard fluorescentie tl en de perfecte en energiezuinige oplossing voor een professionele uitlichting van kantoren, scholen, magazijnen, parkeergarages, portieken en andere functionele ruimtes. Door de gepatenteerde led-technologie wordt een zeer hoge lichtopbrengst bereikt. De behuizing is opgebouwd uit een aluminium achterzijde, die zorgt voor een perfecte koeling van de led’s. Te gebruiken in omgevingen met een temperatuur tussen -20º en 40ºC.

AEG

Bij Lightsupply in Heteren, niet ver van Utrecht, hebben we designverlichting van diverse topmerken, zoals Flos en AEG. Wanneer je kiest voor de verlichting van AEG dan kun je rekenen op:

  • Armaturen met een doordacht design dat licht efficiëntie perfect combineert met een hoog visueel comfort.
  • Betaalbare oplossingen voor algemene verlichting, voor een snel rendabele investering in energiebesparing.
  • Veelzijdig portfolio met inbouw-, opbouw- en pendelarmaturen in uiteenlopende vormen en specificaties.
  • Breed scala aan retailverlichting om het optimale in visual merchandising voor het voetlicht te brengen.
  • Talloze mogelijkheden op het gebied van dimmen, intelligent controls, noodunits, designfeatures en meer.
lightsupply

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd of de designverlichting van Flos, AEG of een van onze andere merken mooi staan in jouw pand in Utrecht of elders? Of heb je een specifieke vraag inzake ledverlichting? Wij laten er graag ons licht over schijnen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 666 8080, een e-mail te sturen naar info@lightsupply.nl of het contactformulier in te vullen. Ook wanneer je graag een lichtplan op maat wil laten maken, schakel je ons in. Wellicht heb jij binnenkort wel prachtige designverlichting van Flos in je pand in Utrecht hangen.

Meer weten over onze lichtoplossingen?

Lightsupply