Projectverlichting

Wij zijn een innovatief bedrijf dat zich, al meer dan acht jaar, volledig richt op toepassingen met LED-verlichting. Lightsupply beschikt over een eigen ontwikkelafdeling, eigen productiefaciliteiten en ervaren lichtprofessionals die met passie lichtadvies verzorgen.
 

Waarom LED-verlichting

Het gebruik van hoogwaardige LED-verlichting is een concrete toepassing om invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. LED-verlichting gaat effectief en efficiënt om met energie en kent een zeer lange levensduur. De lichtbeleving met led is bovendien superieur. LED-verlichting geeft verder op een economisch verantwoorde wijze invulling aan geformuleerde doelstellingen van kostenbesparing en milieuvriendelijk ondernemen.
 

Lichtadvies

In de kern is de filosofie van Lightsupply dat goede verlichting de sleutel is tot het creëren en vastleggen van sfeer en daarbij een van de belangrijkste ontwerp overwegingselementen in elk interieur- of exterieur project, zowel voor commerciële als residentiële toepassingen. Verlichting moet niet alleen worden geselecteerd voor zijn functionaliteit, maar ook zijn vormgeving en de toepasbaarheid voor de locatie van groot belang.
 

Kwaliteit in de schijnwerpers

Kwaliteit is zo'n gebied waar iedereen zijn licht over wil laten schijnen. Bij Lightsupply zijn we van mening dat we zo kort mogelijk over kwaliteit moeten praten. We moeten het gewoon laten zien. Het is de basis van ons denken en doen, voor al onze activiteiten. Of het nu gaat om de componenten, gereed product of de wijze waarop we de markt benaderen.
 

LED it be

Wil je weten wat je kunt besparen met LED verlichting of welke verlichting voor jouw situatie het best is? Neem dan contact met ons op of bekijk ons verlichtingsprogramma.

Bekijk onze projecten
Vragen, advies of offerte?
© 2019  Lightsupply, handelsnaam van Led Supply Europe BV