Ga in zee met dé specialist in projectverlichting uit Heteren

Home / Projectverlichting

Lightsupply uit Heteren, nabij Nijmegen, is een specialist met meer dan tien jaar ervaring in projectverlichting op basis van ledverlichting. Lightsupply werkt samen met ervaren lichtprofessionals die met passie ‘state-of-the-art’ verlichtingsarmaturen ontwerpen en produceren. De realisatie van projectverlichting op maat laat je zowel in Den Bosch als in Nijmegen volledig aan ons over, ongeacht of je nu een kantoorpand of winkel wilt voorzien van passende verlichting.

Een persoonlijk lichtadvies van de specialist in projectverlichting

In de kern is de filosofie van Lightsupply als specialist dat goede projectverlichting de sleutel is tot het creëren en vastleggen van sfeer. Daarbij is projectverlichting een van de belangrijkste ontwerp-overwegingselementen in elk interieur- of exterieurproject, zowel voor commerciële als residentiële toepassingen. Projectverlichting moet niet alleen worden geselecteerd voor haar functionaliteit, maar ook haar vormgeving en de toepasbaarheid voor de locatie zijn van groot belang, of het nu gaat om een kleine winkel in Den Bosch of een groot bedrijf in retail in Arnhem of Nijmegen. Daarom is projectverlichting een breed begrip. Bij ons ontvang je altijd een gepast lichtadvies.

Kwaliteit in de schijnwerpers

Kwaliteit is zo’n gebied waar iedereen zijn licht over wil laten schijnen. Bij Lightsupply uit Heteren zijn we van mening dat we zo kort mogelijk over kwaliteit moeten praten; we moeten het gewoon laten zien. Het is de basis van ons denken en doen als specialist, voor al onze activiteiten en projecten in de projectverlichting. Of het nu gaat om de componenten, een afgewerkt product of de wijze waarop we de markt benaderen.

‘Led’ it be

Wil je weten hoe wij projectverlichting zouden inzetten in de retail, bijvoorbeeld in jouw winkel in Nijmegen, Arnhem of Den Bosch? Of wil je weten wat je kunt besparen met ledverlichting? Neem dan contact met ons op. Bel naar +31 (0)88 666 8080 of mail naar info@lightsupply.nl. Uiteraard ontvangen we ook graag je vraag via ons contactformulier. We beantwoorden jouw vraag dan zo spoedig mogelijk.

Meer weten over onze lichtoplossingen?